Over De Witte Muis

Even kennismaken met...  de persoon achter De Witte Muis.

Wel, mijn naam is Marja Nassen en ben al sinds mijn 25ste actief in de grafische sector: gestart in een reclamebureau en als werknemer geeindigd bij  de ontwerper van bruidsjurken Nicky Vankets en toen... vond ik het hoog tijd om mijn eigen zaakje op te starten. De eerste jaartjes in bijberoep en sedert al heel wat jaren mijn hoofdberoep.  

Door de jaren heen heb ik inderdaad al heel wat papa's en mama's to be met de bolle buikjes weten langskomen, maar ook verliefde tortelduifjes voor trouwuitnodigingen en zo veel meer, waaronder:
- trouwuitnodigingen en alles daarrond (misboekjes / receptie- en tafelkaartjes / bedankjes / ...)
- communiekaarten (uitnodigingen / bedankkaartjes)
- condoleancekaarten (gepersonaliseerde Innige Deelnemingskaarten)
- Wens- en eindejaarskaarten
- ...

Ondertussen een jonge vijftigere maar...  ik ga absoluut met mijn tijd mee en heb daarom het knoopje doorgehakt om vanaf nu ook bestaande collecties en toebehoren online aan te bieden. De website Online gaat van start met geboortekaartjes en doopsuikerdrukwerken.  Naarmate dat De Witte Muis tijd heeft - want uiteraard gaat de klant ALTIJD voor op haar eigen werk - groeit de shop van De Witte Muis en komt er op termijn ook een rubriek voor trouwers, condoleancekaarten, communie, wenskaarten enzovoort... 

Een website online maar géén webshop!  Een webshop is dikwijls zonder gezicht, zonder adres en zonder telefoonnummer. Bij De Witte Muis kan je gerust zijn want zij heeft helemaal géén moeite om haar adres, haar telefoonnummer of naam bekend te maken. Zit je met een prangende vraag of is er iets niet zo duidelijk? Aarzel geen moment en neem per e-mail of telefoon contact met me.  Ik help jullie graag verder en dit zonder ook maar enige verplichting.

Buiten de collectiekaarten staat De Witte Muis ook bekend voor haar ontwerpkaarten, haargeboortekaartjes op Babymaat gemaakt maar ook haar trouwuitnodigingen, waar elk koppeltje direct verliefd op werd.

Deze kaarten vragen uiteraard om een afspraak, zodat alles van soort papier en formaat tot kleuren en stijlen kan besproken worden... Een proefvoorstel wordt ontworpen en - indien nodig - herbewerkt en aangepast, net zo dikwijls totdat de ouders to be helemaal tevreden zijn.  Bij geboorte is De Witte Muis 7 dagen op 7 bereikbaar, je kan dus ook op zon- en feestdagen de geboorte melden.  Op zon- en feestdagen wordt wel niet gedrukt maar dan heb je de kaartjes wel de eerste werkdag daaropvolgend en dikwijls nog in de voormiddag... wat nog uitzonderlijk snel is !

Natuurlijk kan je bij De Witte Muis niet enkel terecht voor geboortedrukwerken en doopsuikertoebehoren maar ook voor gepersonaliseerde trouwuitnodigingen, communiebedankjes en uitnodigingen en zo veel meer...   

Je kan altijd met je vragen terecht via e-mail en mag je zéér snel antwoord terug verwachten.

Een afspraak is uiteraard nog steeds vrijblijvend !