Levering / Afhaling

Van zodra uw bestelling klaar is voor afhaling / verzending, krijgt u hiervan bericht per e-mail.
De mogelijkheden voor het ontvangen van je drukwerken en/of andere artikelen, zijn:

VOOR GEBOORTEDRUKWERK:


Natuurlijk is er haast bij want jullie willen zo snel mogelijk de geboorte van jullie zoontje / dochtertje bekend maken.

Hoe snel heb ik de kaartjes?
Snel of maw: zo snel als mogelijk. Krijg ik melding van de geboorte in de ochtend, dan heb je meestal de kaartjes al uiterlijk in de vroege namiddag.  Krijg ik de geboorte nog voor 16u. door, dan zijn ze wellicht zelfs nog dezelfde dag gedrukt, zo niet dan zijn ze klaar in de voormiddag daaropvolgend.


Voor geboortedrukwerk ben ik 7 dagen op 7 bereikbaar, dus ook op zon- en feestdagen kan je de geboorte melden! Drukken wordt niet gedaan op zon- en feestdagen, maar dan heb je wel de kaartjes de daaropvolgende werkdag in de voormiddag, nog super supersnel :)  Er is een zaterdagservice tot 14u.  Nadien kunnen we de kaartjes in het weekend niet meer garanderen.

VOOR ALLE ANDERE DRUKWERKEN & MATERIALEN:


Afhaling op het adres van De Witte Muis.

Alle aangeboden drukwerken en toebehoren kunnen worden afgehaald op het adres van De Witte Muis. 
Een afhaling op het adres van De Witte Muis kan enkel na afspraak per e-mail of telefoon. Afhalen kan zowel overdag als in de avonduurtjes en dit zelfs tot 21u00.

Levering op uw adres of bij derden door Bpost Belgie.

U kunt bij de bestelling kiezen om uw bestelling te laten leveren, hiermee wordt bedoeld uw eindproduct.
Om uw envelopjes (vooral bij geboortekaartjes) op voorhand te ontvangen, moet u kiezen bij de bestelling voor:  enveloppen op voorhand verzenden.
Alle bestelde goederen worden met zorg aan huis geleverd door Bpost (24h service).  Van zodra de zending door Bpost wordt verzonden, krijgt u per e-mail hierover bericht.