Aanpak

De Witte Muis,  veel meer dan zo maar een webshop!

Toch niet onbelangrijk dat je weet waar je koopt.  Als grafisch ontwerpster sta ik al bijna 15 jaar garant voor mooie en verzorgde kaartjes, met daarbij  passende doopsuiker en zo veel meer !

Layouten en ontwerpen is wat ik doe, maar ook het drukken van de collectiekaarten Buromac & Belarto & de bijpassende bedrukte doopsuiker/bedankjes.  Het plaatje moet kloppen, ook als het op papier staat. 
Omdat ook het drukwerk in eigen huis gebeurt kan De Witte Muis de nodige kwaliteit garanderen én kan zij - in geval van geboortekaartjes - deze ook zeer snel klaar hebben.

7 dagen op 7 bereikbaar !

Ook niet onbelangrijk is dat je mij 7 dagen op 7 telefonisch kan bereiken om de geboorte van je kindje te melden maar ook met alle kleine of grote vragen. 

Online kopen < > Vertrouwen  ?

Wel, online kopen houdt soms een risico in, gelukkig niet bij De Witte Muis  !  
De Witte Muis is een eenmanszaak die online gegaan is om mee te zijn met haar tijd maar het draait hier nog steeds om service en vertrouwen, ook voor de online-klanten.  Dit is een webshop met een gezicht en een persoon achter die 7 dagen op 7 bereikbaar is, en dit vanaf 08u30 tot zelfs 22u00, ook op zon- en feestdagen (alleen wordt er niet gedrukt op zon- en feestdagen). 

Envelopjes, doopsuiker, trouwdrukwerk maar ook de geboortekaartjes bij geboorte kunnen worden afgehaald op het adres van De Witte Muis en dit geldt voor àlle klanten, online of op afspraak. 
Verzenden per Bpost is een optie die je kan kiezen en voor geboortekaartjes, indien gewenst, lever ik graag de kaartjes tot in de kraamkliniek (Hasselt = gratis, andere kraamklinieken tegen kleine meerkost).

Liever  een afspraak om alles persoonlijk en tot in detail te bespreken?  
Dan ben je van harte welkom maar hou er rekening mee dat de online-klanten een rechtstreeks korting krijgen van - € 5,00 op de geboortekaartjes.  Bij een afspraak wordt deze korting niet toegekend.

Betaald met bancontact of per overschrijvijng ? 

Betaald met bancontact?  Dan zal De Witte Muis zo snel mogelijk voor jou aan de slag gaan (binnen de 3 - 5 werkdagen).  Van zodra de bestelde kaartjes + enveloppen binnen zijn krijgen jullie bericht voor afhaling van de enveloppen op het adres van De Witte Muis (gratis) of melding dat de enveloppen zullen verstuurd worden (via Bpost + € 5,00). Binnen de week (5 werkdagen) ontvang je een e-mailbericht met als inhoud:  het digitale proefje van het bestelde kaartje. Heb je nog andere extra’s besteld (babyborrelkaartjes, receptiekaarten, labels, stickertjes, doopsuiker- of andere materialen) en vraagt dit om drukwerk of een opdruk, zal je ook hiervan een digitale proef ontvangen alvoren tot effectieve druk wordt overgegaan.

Hebben jullie gekozen voor betaling per overschrijving? Dan geldt dezelfde procedure, alleen zal ik uw betaling afwachten en vanaf dan zo snel mogelijk aan de slag gaan.

Aanpassingen. 

Natuurlijk kunnen aanpassingen / correcties op de digitale proef gebeuren. Per e-mail laat je weten wat jullie graag willen laten veranderen. Na je e-mailbericht met daarin de nodige aanpassingen / correcties krijg je al heel snel  (<  3 werkdagen) een aangepaste digitale proef per e-mail en dit net zo dikwijls totdat jullie bestelde kaartjes helemaal naar jullie zin zijn.

De eindversie (finale digitale proef) dient steeds per e-mail "goed voor druk" te bevestigen. In geval van geboortedrukwerk, blijft De Witte Muis 100% verantwoordelijk voor de geboortegegevens dat deze helemaal correct zijn(datum, uur, lengte gewicht, kamernummer,..).  Voor alle andere gegevens blijft de klant verantwoordelijk.  Lees daarom alles heel goed na alvorens goed te keuren. 

Een proefkaartje  ontvangen alvorens definitief te  bestellen ? 

Denk je aan een bepaald kaartje dat je gezien hebt op de website van Buromac of Belarto ? En wil je dit graag eerst eens zien ? Dan kan je kosteloos bij www.buromac.com (geboortekaartjes > jouw voorkeurkaartje > gratis staaltje vragen ?)  ...  Buromac doet de rest en jullie mogen dit kaartje dus in je brievenbus verwachten.  Bij Belarto (www.belarto.be)  kan dit ook, alleen vragen zij een verzendkost van € 1,95. 

Ontvangst van je bestelling. 

Zodra de digitale drukproef (en de gedrukte proefdruk indien deze besteld is) wordt goedgekeurd zal worden overgegaan tot drukken. Let wel: het drukwerk (met uitzondering van geboortekaarten!) kan tot 3 werkdagen in beslag nemen alvorens ze kunnen verzonden worden (levertijd na definitieve goedkeuring = ca. 1 week). Wordt alles op het adres van De Witte Muis afgehaald, dan is dit zonder meerkost.  Heeft u verzocht dit te versturen per post (Bpost Belgie), dan dient u dit aan te vinken bij bestelling.

Afhaalmomenten bij De Witte Muis zijn steeds op afspraak maar... ook dit kan weer van 10u. in de ochtend tot 12u. en van 14u tot zelfs 21u. 

Verzenden via Bpost 24h?
Dan zal je altijd een bericht krijgen met een track-and-trace code van zodra je bestelling bij De Witte Muis vertrekt.
Als Bpost zijn werk doet, weet je dat je binnen 24h je zending mag verwachten.  Liever op een ander adres (bijvoorbeeld op je werk of een afhaalpunt of ?)  laten leveren, dat kan mits dit op voorhand  te melden via e-mail.

Liever toch een afspraak? 

Dan zijn jullie van harte welkom bij De Witte Muis om alles tot in detail te bespreken.   

De Witte Muis staat ook bekend voor haar ontwerpen op maat.
Natuurlijk begrijpen jullie dat dit niet online kan besteld worden maar enkel na afspraak..

 
Een vrijblijvende afspraak kan je aanvragen per e-mail (info@dewittemuis.be) of bel naar  0475 90 00 06.